Verzendkosten

Betalingsmogelijkheden U kunt op de volgende manieren betalen:

1. Verzending na vooruitbetaling. Nadat u uw bestelling heeft gedaan krijgt u een bevestigingsmailtje met het totaalbedrag, vervolgens stort u het totaalbedrag op onze rekening. Zodra wij het bedrag ontvangen hebben worden de bestelde artikelen door ons verzonden.

De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. (ook bij retourverzendingen)

U kunt de betaling overmaken naar

Voor Nederland : ING Bank nr    NL94INGB0004608059   t.n.v.Holistisch Centrum Core. te Kloetinge met vermelding van uw bestelnummer.

 

2. Via ideal : Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL Controle en overzicht op de betaling iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald

Overige:

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

De bestelde artikelen worden, mits op voorraad, binnen 3 werkdagen geleverd.

Voor Belgie is de levertijd iets langer.